Menu
en-USel-GR
+30 211 1139420-1

Ποιοι Είμαστε

Η NetSemantics ιδρύθηκε με αποστολή την ανάπτυξη επιχειρησιακού λογισμικού για την τουριστική βιομηχανία.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει και διαρκώς εξελίσσει, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, καινοτόμα και ολοκληρωμένα προϊόντα επιχειρησιακού λογισμικού που καλύπτουν την πλειοψηφία των κλάδων του τουρισμού (πρακτορεία εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού, Tour Operators, OnLine τουριστικά πρακτορεία, ξενοδοχεία, χονδρέμποροι τουριστικών υπηρεσιών, Εταιρείες Λεωφορείων, διοργανωτές συνεδρίων, οργανισμοί προώθησης προορισμών κλπ).

Η ομάδα στελεχών μας συνδυάζει την απαιτούμενη τεχνογνωσία για την σχεδίαση και ανάπτυξη τεχνολογικά προηγμένων λύσεων λογισμικού, με την βαθιά γνώση των βέλτιστων πρακτικών και επιχειρησιακών διαδικασιών που έχουν καθιερωθεί στον κύκλο ζωής του τουριστικού προϊόντος.

Με στόχο την ποιοτική παροχή υπηρεσιών, οι διαδικασίες μας έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008.

Αποτελεί δέσμευσή μας η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας και λύσεων λογισμικού που στοχεύουν στην δημιουργία και διατήρηση σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους πελάτες μας.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας

Χρησιμοποιώντας τις λύσεις μας οι τουριστικές επιχειρήσεις εξασφαλίζουν αποτελεσματική οργάνωση των διαδικασιών τους με υιοθέτηση κατάλληλων αυτοματισμών, έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, ευκολία πρόσβασης στα δεδομένα τους, καθώς και την απαραίτητη εξωστρέφεια αυτοματοποιώντας την διασύνδεση με ηλεκτρονικά δίκτυα διανομής, τόσο για αγορά αλλά και πώληση των προϊόντων τους. Ο συνδυασμός των παραπάνω αποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα για την επικράτησή τους στον ανταγωνιστικό και διαρκώς εξελισσόμενο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.

netsemantics integrated software platform for tourism and travel agencies

Η ενιαία πλατφόρμα λογισμικού για τα τουριστικά γραφεία περιλαμβάνει:

Λογισμικό Σύστημα ERP – back office

Λογισμικό Σύστημα CRM με ενσωμάτωση των Google Analytics

Λογισμικό Σύστημα Business Intelligence – MIS

Mobile apps-εφαρμογή για βελτιστοποιημένη πώληση τουριστικών προϊόντων από tablets και smartphones

Διαχείριση Inventory ιδίων προϊόντων

Συλλογή – αγορά τουριστικών προϊόντων από ηλεκτρονικά κανάλια διανομής και προμηθευτές (XML In Interfaces)

Hλεκτρονική διανομή τουριστικών προϊόντων προς τρίτα κανάλια διανομής μέσω XML API

Online Booking Engines: B2B, B2C, B2E για τους πωλητές σας

Λύσεις Content Management για την ανάπτυξη Β2C sites

Παρέχουμε τις κατάλληλες συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας ώστε να εξασφαλίσουμε την βέλτιστη παραμετροποίηση της πλατφόρμας μας για να αυτοματοποιηθεί πλήρως η επιχειρησιακή σας λειτουργία, αναλαμβάνουμε κατά παραγγελία ανάπτυξη λογισμικού για κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών σας και τέλος σας παρέχουμε τις απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης για επίλυση κάθε θέματος.

Γιατί να μας επιλέξετε

Είμαστε υπερήφανοι να λέμε ότι “διαθέτουμε σφαιρική εικόνα για τους ταξιδιωτικούς οργανισμούς και τον τρόπο που λειτουργούν” στο σύγχρονο περιβάλλον της τουριστικής βιομηχανίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας μπορούν να ενδυναμώσουν την επιχείρησή σας εξασφαλίζοντας μια ομαλή και αποτελεσματική μετάβαση από τον τρέχον τρόπο λειτουργίας στον επιθυμητό.

  • Εξασφαλίζουμε αποδεδειγμένα για την επιχείρηση σας ένα αποτελεσματικό και αυτοματοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας με την υιοθέτηση της ενιαίας πλατφόρμας λογισμικού μας, στοχεύοντας στην αύξηση των πωλήσεων με ταυτόχρονο περιορισμό του λειτουργικού κόστους.
  • Παραμετροποιούμε και προσαρμόζουμε το λογισμικό μας στις δικές σας ανάγκες στοχεύοντας στην παράδοση ενός εύχρηστου, ευέλικτου και επεκτάσιμου συστήματος.
  • Εγγυόμαστε την πρόσβαση σε καινοτόμα κανάλια προώθησης των προϊόντων σας τόσο από το δικό σας online σύστημα όσο και μέσω σύνδεσης σε τρίτα κανάλια διανομής.
  • Σας δίνουμε την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τα δικά σας δεδομένα και να τα μετασχηματίσετε σε γνώση, ώστε να έχετε την δυνατότητα να πάρετε την σωστή απόφαση στην σωστή στιγμή.
  • Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα προϊόντα που βασίζονται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας ώστε να εξασφαλίσετε τεχνολογική υπεροχή, την απαραίτητη αξιοπιστία, ταχύτητα και επεκτασιμότητα, αλλά και την διασφάλιση της επένδυσής σας από την τεχνολογική απαξίωση.

Julee DeoHRCompnay Name

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Ζητήστε demo

Προγραμματίστε μια συνάντηση

Επικοινωνία